Acasă Politic Bucureşti: Anca Boagiu respinge criticile adus PDL de Traian Băsescu

Bucureşti: Anca Boagiu respinge criticile adus PDL de Traian Băsescu

DISTRIBUIȚI
anca_baogiu3

anca_baogiu3124905 – 15122013 – Prim-vicepresdintele PDL Anca Boagiu a declarat, sambata, referitor la criticile aduse PDL de catre Traian Basescu, ca democrat-liberalii fac opozitie, una dintre dovezi fiind ca o serie de legi au ajuns din nou Parlament in urma contestatiilor depuse de catre PDL la Curtea Constitutionala.

            Boagiu a fost intrebata, sambata, dupa ce a votat la alegerile din PDL Bucuresti in vederea desemnarii candidatului formatiunii la prezidentialele din 2014, cum comenteaza criticile pe care Traian Basescu le-a adus recent celor din PDL.

            „Facem opozitie si faptul ca o serie intreaga de legi au fost intoarse pana la urma prin contestata facuta de PDL la Curtea Constitutionala este una dintre dovezi. Faptul ca pana la urma activitatea noastra este cea care guverneaza stoparea unor abuzuri pe care Victor Ponta le face este o dovada. Dar cred ca aici este nevoie de o unificare a tuturor vocilor care sa sustina o lupta impotriva abuzurilor si a luptei impotriva democratiei pe care o duce Victor Ponta si asta trebuie sa fie preocuparea tuturor celor care sustin dreapta”, a precizat Boagiu.

            Ea a aratat ca batalia nu este, de data asta, cu PDL, ci trebuie sa fie cu PSD si cu PNL.

            „Batalia nu este, de data asta, nici cu PDL si nici cu membrii PDL, batalia astazi trebuie data cu PSD si cu PNL, cei care in fiecare zi abdica de la princiipiile statului de drept”, a adaugat Boagiu.

            Ea a mai fost intrebata despre faptul ca pe unul dintre peretii din sediul PDL Bucuresti Sector 2 se afla un afis cu presedintele Traian Basescu.

            „In toate sediile de partid veti gasi istoria partidului si politicile partidului si prezenta domnului presedinte Traian Basescu. PDL a fost si va ramane un partener in tot ceea ce inseamna apararea statului de drept in Romania, in tot ceea ce inseamna lupta impotriva coruptiei si mentinerea Romaniei in UE”, a explicat Boagiu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.