Acasă Politic Bucureşti: Comisia ”Călăraşi”, de săptămâna viitoare

Bucureşti: Comisia ”Călăraşi”, de săptămâna viitoare

DISTRIBUIȚI
Niculae_Mircovici

Niculae_Mircovici124641 – 04122013 – Conducerea Parlamentului a discutat, miercuri, despre înfiinţarea Comisiei de anchetă Călăraşi şi a convenit ca aceasta să fie formată din 15 membri, Birourile permanente reunite urmând să aprobe luni hotărârea de înfiinţare a acesteia, care trebuie supusă apoi votului plenului comun.

            Anunţul a fost făcut de secretarul Camerei Niculae Mircovici, după şedinţa Birourilor Permanente reunite, precizând că săptămâna viitoare liderii grupurilor parlamentare vor stabili componenţa comisiei de anchetă.

„Liderii grupurilor parlamentare au rămas să discute această problemă, să-şi stabilească componenţa nominală. Comisia s-a hotărât să fie formată din 15 membri şi asta urmează să se lămurească până luni”, a spus Mircovici, răspunzând unei întrebări pe această temă.

            Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat că înfiinţarea Comisiei nu are relevanţă şi nici logică, motiv pentru care PDL nu va participa.

            „Prin această comisie de anchetă, cei la USL nu doresc decât să deturneze opinia publică de la problemele mai importante. Bugetul este dezbătut într-o singură zi, de când e Parlamentul nu a existat aşa ceva, niciun amendament trecut, aşa că această comisie este o încercare de a aduce în atenţia cetăţenilor un subiect care nu are nicio relevanţă, după opinia noastră”, a afirmat Toader. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.