Acasă Politic Bucureşti: Crin Antonescu: Nu-i permit lui Victor Ponta să mă facă mincinos

Bucureşti: Crin Antonescu: Nu-i permit lui Victor Ponta să mă facă mincinos

DISTRIBUIȚI
c-antonescu

124924 – 16122013 – Presedintele PNL, Crin Antonescu, a reacţionat rapid la acuzaţiile de minciună formulate luni, la adresa sa, de premierul Victor Ponta.   „Inregistrarile a caror proveninenta nu imi e cunoscuta de la sedinta BPN al PNL sunt autentice.

Lucrurile relatate in presa sunt reale. Ce am spus eu e adevarat. Dl. Ponta isi ia indrazneala azi sa ma faca mincinos, lucru pe care nu i-l permit. Nu i-am permis nici lui Basescu, nu pot permite nimanui. Am spus totdeauna adevarul, chiar daca nu as fi dorit sa-l spun public si nu l-am spus public. Toate lucrurile pe care le-am spus sunt adevarate. Ponta vorbeste azi de o decizie in USL privitoare la sustinerea legii amnistiei. Nu e adevarat, puteti verifica si din simplul fapt ca sedintele USL sunt urmate de o conferinta de presa. Nu a existat o asemenea sedinta si decizie. Daca o asemenea decizie s-ar fi luat, nu ne putem explica avizul negativ al ministrului Justitiei si nici declaratia din Africa de Sud a premierului”, a spus Crin Antonescu, la Palatul Parlamentului.

            „Imi pare rau ca premierul Ponta, intr-o situatie incurcata, recurge la asemenea atitudini. Eu nu am mintit, acesta e adevarul, eu, spre deosebire de altii, nu am fost dovedit vreodata mincinos”, a adăugat presedintele PNL.

            „Sigur ca USL se afla intr-o situatie grea, acest atac lipsit de bunacuviinta si onestitate ne pune intr-o situatie dificila. Facem toate eforturile ca increderea oamenilor care ne-au votat sa nu fie inselata. PNL se afla la guvernare nu printr-o intelgere intre mine si Ponta. PNL, ca si PSD, se afla la guvernare in consecinta votului dat de romani. Atat timp cat va fi posibil si ramanem in programul de guvernare PNL se va achita de aceasta misiune. Am discutat in acea sedinta nu despre posibilitatea sa iesim de la guvernare, ci despre posibilitatea vehiculata din ce in ce mai intens, aproape ca amenintare, ca se pot construi alte majoritati in jurul PSD, ca prin traseism se poate mistifica rezultatul alegerilor, ipoteza pentru care trebuie sa fim pregatiti. Nu avem in niciun fel intentia de a bloca, parasi Guvernul. Va fi foarte greu sa mergem mai departe, dar nu ne dam batuti”, a atentionat Crin Antonescu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.