Acasă Politic Bucureşti: Deputaţii se reunesc pentru cererea de incuviinţare a arestării lui Gheorghe...

Bucureşti: Deputaţii se reunesc pentru cererea de incuviinţare a arestării lui Gheorghe Coman

DISTRIBUIȚI

125135 – 27122013 Deputatii se reunesc, vineri, pentru a se pronunta prin vot asupra cererii de incuviintare a arestarii preventive a lui Gheorghe Coman, acuzat de fapte de coruptie, dupa ce Comisia juridica a avizat favorabil, luni, solicitarea in acest sens.

Cererea ministrului Justitiei, insotita de solicitarea Parchetului de pe langa ICCJ de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Gheorghe Coman, formulata in dosarul instrumentat de DNA, urmeaza sa fie dezbatuta in sedinta de plen a Camerei Deputatilor programata sa inceapa la orele 12.00.

In cazul in care vineri nu va fi cvorum pentru ca sedinta sa se poata desfasura, adica sa fie prezenti jumatate plus unu din numarul total de deputati, presedintele de sedinta va stabili o alta data pentru reluarea plenului pe aceasta tema.

Potrivit DNA, deputatul PC Gheorghe Coman a fost prins joia trecuta, dupa ce a fugit cu masina la momentul flagrantului. El este acuzat de folosirea influentei in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.