Acasă Politic Bucureşti: Elena Udrea: „George Maior, un foarte bun preşedinte pentru România”

Bucureşti: Elena Udrea: „George Maior, un foarte bun preşedinte pentru România”

DISTRIBUIȚI

125048 – 20122013 – Directorul Serviciului Român de Informaţii (SRI), George Maior, ar fi un foarte bun preşedinte al României, este de părere Elena Udrea.  Deputatul democrat-liberal a precizat că obligaţia sa ca membru al PDL este să voteze însă cu candidatul partidului,

potrivit B1 Tv.

            Deputatul PDL spune că s-a pronunţat de la început în favoarea unei asemenea candidaturi, însă, pentru acest lucru, George Maior are nevoie de sprijinul unui partid, „cel mai probabil PSD”.

            „Ca alegător, George Maior ar fi un bun preşedinte pentru România. Ar fi un foarte bun preşedinte. Toată povestea a pornit tot de la o afirmaţie pe care am făcut-o eu, l-aş vota pe George Maior ca preşedinte, dar pentru acest lucru trebuie să-l susţină un partid politic, cel mai probabil PSD”, a spus Udrea.

            Aceasta a mai afirmat că, dacă ar avea de ales între două rele, în turul doi, respectiv între Victor Ponta şi Crin Antonescu, l-ar alege pe liderul PNL.

            În opinia sa, însă, Emil Boc poate câştiga în faţa lui Victor Ponta.

            Întrebată cu cine ar vota în turul doi, în cazul unei confruntări între Cătălin Predoiu şi George Maior, Elena Udrea a declarat că l-ar susţine pe George Maior.

            „Este o întrebare grea pentru un membru de partid, dar simplă pentru un alegător. L-aş susţine pe George Maior, având încredere că ar aduce echilibrul de care e nevoie şi ar avea forţa să calmeze PSD şi PNL. Ar fi un bun candidat al USL”, a mai spus aceasta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.