Acasă Politic Bucureşti: Elena Udrea: Miza certurilor din USL – alegerile din 2014

Bucureşti: Elena Udrea: Miza certurilor din USL – alegerile din 2014

DISTRIBUIȚI

124998 – 18122013 – Miza certurilor izbucnite între copreşedinţii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, sunt alegerile din 2014, sustine deputatul PDL Elena Udrea.”O ţară întreagă stă paralizată şi se uită la disputa sterilă dintre partidele care guvernează. Când se ceartă în interiorul unei coaliţii de 70% în Parlament,

partidele care ar putea să guverneze liniştite, să se ocupe de probleme oamenilor, ele se ceartă şi se bat pe putere, pe funcţii, dar ştim cu toţii că miza este ce va fi în 2014. Un popor întreg stă şi se uită la scandalul din USL şi se gândeşte, probabil, la ce îi aşteaptă din 2014”, a comentat Udrea, miercuri, la B1 Tv.

            Fostul ministru al Turismului a reiterat ideea că Ponta va candida la preşedinţie din partea PSD, aşa cum a mai spus-o la începutul formării USL.

            ”Mi-am adus aminte că abia ce venise PSD-ul la putere şi eu am spus atunci că Ponta va candida la preşedinţie. Când lucrurile mergeau bine, USL-ul ştia că este candidat Antonescu. Eu am spus, cunoscându-l pe Victor Ponta, că el va candida din partea PSD şi că nu va exista un candidat al USL. Ne apropiem de acest moment, aceasta este miza. Dorinţa de a controla puterea”, a spus aceasta.

            Totuşi, Udrea consideră că Ponta s-ar putea retrage din această bătălie dacă va observa că scade în sondaje, de frica de a nu pierde totul.

            ”Cred că PSD va veni cu candidat propriu, este o nuanţare. Am mai spus şi pe parcurs că, dacă Victor Ponta va începe să scadă, ca urmare a proastei guvernări, şi încrederea în el va scădea şi atunci probabil nu va mai candida în decembrie. PSD-ul stă momentan cu Victor Ponta, cel mai bine. Azi că spun că va candida el, dar dacă după trecerea iernii va fi evaluat corect, nici el nu va risca să meargă să piardă bătălia pentru prezidenţiale căci atunci va pierde tot”, a conchis Elena Udre. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.