Acasă Politic Bucureşti: Eugen Tomac: PMP trebuie să obţină peste 10% la alegerile europarlamentare

Bucureşti: Eugen Tomac: PMP trebuie să obţină peste 10% la alegerile europarlamentare

DISTRIBUIȚI
tomac4

125072 – 22122013 – Deputatul Eugen Tomac, liderul Partidului Mişcarea Populară (PMP), a declarat, sâmbătă, la Colegiul Naţional al partidului că formaţiunea pe care o conduce trebuie să obţină peste 10% la alegerile europarlamentare, pentru ca apoi să se poată promova un candidat la prezidenţiale.

            El a susţinut că PMP s-a mobilizat pentru a se poziţiona împotriva USL printr-o serie de manifestări recente faţă de modificările aduse în Parlament la Codul Penal.

            „Ultimele evenimente care au avut loc în ţară, în mod special în Parlamentul României, ne obligă să fim la fel de hotărâţi, la fel de atenţi în a lupta pentru apărarea statului de drept, pentru consolidarea instituţiilor statului român şi pentru a continua linia politică promovată de preşedintele Traian Băsescu”, a afirmat Tomac.

            De asemenea, Tomac a spus că circa 15.000 de noi membri s-au mai înregistrat de când a fost înfiinţat oficial partidul.

            „Trebuie să luptăm anul viitor pentru a opri USL să nu introducă taxa pentru carburanţi, pentru că e o decizie abuzivă. Trebuie să continuăm acest procest de consolidare a partidului nostru (…) Este foarte important să vorbim despre mecanismele interne în ceea ce priveşte desemnarea candidaţilor pentru europarlamentare, iar dacă la europarlamentare vom avea un scor, aşa cum ne propunem, cu două cifre, în mod cert PMP va putea discuta şi cu celelalte forţe politice despre un candidat pe care să-l promovăm noi pentru alegerile prezidenţiale”, a mai afirmat Tomac. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.