Acasă Politic Bucureşti: Eugen Tomac: ”USL trebuie să înţeleagă că România nu e a...

Bucureşti: Eugen Tomac: ”USL trebuie să înţeleagă că România nu e a lor”

DISTRIBUIȚI
tomac4

124904 – 15122013 – Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, s-a alăturat, sâmbătă, mitingului organizat în Piaţa Victoriei din Capitală, faţă de modificările aduse Codului Penal.  Potrivit PMP, puterea vrea să preia Justiţia.  ”USL trebuie să înţeleagă că România nu e a lor, este a tuturor.

Imaginaţi-vă cum ar fi îngenuncheat USL România dacă nu ar fi fost preşedintele Traian Băsescu la Cotroceni”, a declarat Tomac, citat de B1 Tv.

            ”Ponta şi Antonescu trebuie să înţeleagă ca toţi românii vor să fie în Europa, vor sa parlamentarii să fie egali în faţa legii. Nu există parlamentari care se bucură de alte drepturi şi privilegii la Berlin, la Lisabona, la Madrid şi nici la Bucureşti. Toţi trebuie să respecte legislaţia comunitară, legislaţia naţională”, a continuat el.

            ”Dacă nu au furat, nu au minţit şi nu îi păcălesc pe români, nu au de ce să se teamă. Noi nu ne temem, noi nu vrem imunitate pentru parlamentari, noi vrem cetăţeni români egali în faţa legii, vrem o Românie onestă, o Românie europeană, o Românie în care democraţia să se simtă la ea acasă, nu puşcăriaşi care se ascund în spatele legilor în Parlamentul naţional”, a completat preşedintele PMP. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.