Acasă Politic Bucureşti: Lucian Bolcaş se retrage

Bucureşti: Lucian Bolcaş se retrage

DISTRIBUIȚI
Lucian_Bolcas

124927 – 16122013 – Lucian Bolcaş a anunţat că renunţă la numirea sa la Curtea Constituţională a României. Bolcaş a explicat într-o declaraţie la Realitatea Tv motivele care au dus la această decizie.  „Numirea mea, care s-a făcut în considerarea unor concepţii pe care le am despre democraţie,

a prilejuit o serie de atacuri nedemne, dar care s-ar putea răsfrânge asupra celor care m-au susţinut şi am dorit asta. S-a folosit această situaţie pentru a dezbina USL lucru pe care nu mi-l doresc. Această murdară campanie împotriva mea risca să se transfere asupra Curţii Constiţionale, lucru pe care nu mi l-aş fi dorit; am obligaţia profesională de a asigura buna funcţionare a acestei instituţii. Am avut o întâlnire cu premierul Ponta în această dimineaţă, întâlnirea a decurs amical, ca între doi oameni de aceeaşi profesie, care împărtăşesc aceleaşi convingeri”, a declarat Bolcaş.

            Săptămâna trecută, Ponta dădea ca sigură susţinerea lui Bolcaş inclusiv de către PNL, în ciuda acuzaţiilor de antisemitism lansate de preşedintele Băsescu la adresa fostului parlamentar PRM.

            Bolcaş ar fi urmat să-i ia locul Iuliei Motoc, care a fost numită judecător la CEDO. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.