Acasă Politic Bucureşti: Nae Lăzărescu s-a dus să-i facă pe îngeri să râdă

Bucureşti: Nae Lăzărescu s-a dus să-i facă pe îngeri să râdă

DISTRIBUIȚI
nae_lazarescu

nae_lazarescu125024 – 19122013 – Actorul Nae Lazarescu a murit, joi dimineata la varsta de 72 de ani. El suferea de cativa ani de o boala la ficat.Colegul sau de scena si prietenul sau Vasile Muraru a spus indurerat ca lumea a pierdut un mare actor, iar el personal si-a pierdut „jumatatea de scena”.

            Nae Lăzăresci era angajat al Teatrului ”Constantin Tanase”. Loc unde si-a dorit foarte mult sa fie angajat, chiar daca avea sa fie portar sau contabil.

            „Eu am vrut sa fiu aici, la Teatrul Constantin Tanase, portar, contabil, orice, dar neaparat la acest teatru. Daca Dumnezeu m-a ajutat sa devin actor…”, a declarat el intr-un interviu mai vechi.

            Nae Lazarescu s-a nascut pe 8 septembrie 1941.

            Cea mai mare a spectacolelor sale le-a susținut alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru. Cei doi sunt cunoscuti pentru scenetele comice realizate pentru serile de Revelion.

            Pe langa teatru, Nae Lazarescu a iubit si filmul si a jucat in cateva pelicule, printre care „Grabeste-te incet” (1981), „Santaj” (1981), „Baloane de curcubeu” (1982), „Viraj periculos” (1983) si „Casatorie cu repetitie” (1985). In 2006, el a dat voce personajului Clang din filmul „Masini”.

            Trupul actorului va fi depus vineri dupa-amiaza la teatrul Constantin Tanase. Inmormantarea va avea loc sambata la Focsani. – – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.