Acasă Politic Bucureşti: Posibilă demisie în grup a miniştrilor liberali

Bucureşti: Posibilă demisie în grup a miniştrilor liberali

DISTRIBUIȚI

124997 – 18122013 – Miniştrii PNL ar putea demisiona, din cauza divergenţelor care există în USL pe tema ordonanţei pentru numirea unui preşedinte interimar la TVR şi a intenţiei PSD de a comasa Muzeul Ţăranului Român cu Muzeul Satului.

            Miniştrii PNL au fost auziţi azi, la Guvern, salutându-se cu titulatura de „dle fost ministru”.

            După ce a avut o discuţie în biroul său cu cu mai mulţi miniştri PSD şi PNL, precum şi cu liderul PC, Daniel Constantin, premierul Victor Ponta ar fi plecat spre sediul PNL pentru a discuta cu liderul liberal, Crin Antonescu.

            Acesta din urmă le-ar fi cerut miniştrilor PNL să se opună în Guvern comasării celor două muzee menţionate şi ordonaţei privind TVR.

            Anterior, Crin Antonescu avusese o discuţie la sediul USL cu preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.

            Întâlnirea de la sediul PNL s-a încheiat după jumătate de oră, fără a fi făcut public rezultatul discuţiilor. Premierul Victor Ponta a sosit, alături de Gabriel Obrea şi Mircea Duşa la sediul PNL, unde Crin Antonescu şi mai mulţi lideri liberali îl aşteptau la o discuţie în legătură cu situaţia TVR şi iniţiativa de comasare a Muzeului Ţăranului Român cu Muzeul Satului.

Premierul Victor Ponta a avut o întâlnire de urgenţă la Palatul Cotroceni cu preşedintele Traian Băsescu, care a dus la amânarea, cu câteva ore, a şedinţei de Guvern programată astăzi, pentru orele 13.00. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.