Acasă Politic Bucureşti: Proiectele de informatizare pentru instituţiile publice vor fi avizate de ANRMAP...

Bucureşti: Proiectele de informatizare pentru instituţiile publice vor fi avizate de ANRMAP şi SRI

DISTRIBUIȚI
informatizare

124712 – 06122013 – Specificaţiile tehnice din caietele de sarcini şi studiile de fezabilitate pentru informatizare ale companiilor de stat, în valoare mai mare de 2,5 milioane lei, vor fi avizate de un comitet special format din ministere, ANRMAP şi SRI.

Comitetul va asista Ministerul pentru Societatea Informaţională, în vederea „realizării coerenţei politicilor şi strategiilor guvernamentale” în domeniul IT, după cum transmite Mediafax, preluată de Prompt Media. Specificaţiile tehnice aferente caietelor de sarcini, respectiv proiectele tehnice şi studiile de fezabilitate pentru proiecte vor trebui avizate şi de acest comitet, înainte de începerea procedurii de achiziţie publică, pentru soluţii IT cu o valoare nominală sau cumulată mai mare de 2,5 milioane lei, şi înainte de depunerea cererii de finanţare la autorităţile competente, pentru soluţii IT cu o valoare nominală sau cumulată mai mare de 2,5 milioane lei finanţate din fonduri europene.

Comitetul va fi format din reprezentanţi ai ministerelor pentru Societatea Informaţională, Finanţelor, Fondurilor Europene, Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Educaţiei, ai Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP), dar şi ai Serviciului Român de Informaţii (SRI). Prevederile nu vor fi aplicate instituţiilor publice din domeniul apărării şi securităţii naţionale. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.