Acasă Politic Bucureşti: Suspecţi de evaziune fiscală cu deşeuri metalice, aduşi la audieri

Bucureşti: Suspecţi de evaziune fiscală cu deşeuri metalice, aduşi la audieri

DISTRIBUIȚI

124691 – 05122013 – Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT au destructurat o grupare infracţională care se ocupa cu evaziunea fiscală în domeniul achiziţiei şi vânzării deşeurilor feroase şi neferoase, formată din 33 de membri. Prejudiciul creat este de peste 60.000.000 de lei.

            Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Bucureşti şi procurorii DIICOT Giurgiu au efectuat joi 54 de percheziţii la locuinţele membrilor unei grupări specializată în evaziune fiscală în domeniul achiziţiei şi vânzării deşeurilor feroase şi neferoase, formată din 33 de membri.

            Din cercetări a reieşit că membrii grupării ar fi obţinut beneficii financiare substanţiale, prin neplata către bugetul de stat a TVA şi a impozitului pe profit aferente operaţiunilor comerciale cu deşeuri feroase şi neferoase, fapte efectuate prin intermediul societăţii comerciale controlate de aceştia, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

            Prejudiciul creat este de peste 60.000.000 de lei.

            40 de percheziţii au fost efectuate pe raza judeţelor Giurgiu, Ilfov, Sibiu şi a Municipiului Bucureşti, iar 14 au fost efectuate în restul ţării.

            În urma percheziţiilor, au fost ridicate documente financiar – contabile cu valoare probantă în cauză.

            Poliţiştii au condus la audieri 26 de suspecţi. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.