Acasă Politic Bucureşti: Traian Băsescu: „Premierul Ponta nu a înţeles ce am discutat”

Bucureşti: Traian Băsescu: „Premierul Ponta nu a înţeles ce am discutat”

DISTRIBUIȚI
basescu111

basescu111124632 – 04122013 – Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, după întâlnirea pe care a avut-o cu premierul Victor Ponta, Daniel Chiţoiu, Liviu Voinea şi Mugur Isărescu că prim-ministrul nu a înţeles tema discuțiilor de la Cotroceni.

            „Am fost de acord cu această întâlnire în speranţa că putem discuta despre anularea accizei suplimentare la carburanţi. Vor fi în mod cert afectaţi puternic cei cu veniturile cele mai mici, interprinderile mici şi mijlocii. Vor fi creşteri la preţul alimentelor, la preţul de transport. Părerea mea este că, urmărind declaraţia premierului, că nu a înţeles ce am discutat. El a crezut că am discutat despre buget, iar eu am discutat despre acciză şi efectele accizei. Eu nu pun sub semnul întrebării dreptul meu de a aproba bugetul şi nici ei nu trebuie să pună sub semnul întrebării dreptul meu de a spune că nu sunt de acord”, a spus Băsescu.

            „Am spus că susțin fără rezerve, și sunt resurse în buget, și pentru indexarea pensiilor și pentru creșterea salariului minim. Trebuia să crească salariul de la 1 ianuarie și nu în două etape. Sunt resurse și pentru creșterea venitului minim garantat”, a adăugat acesta.

            „Insist să se facă tăierile de la domnul Dragnea pentru că aceștia sunt bani electorali. Se pare că muilți primari numai așa funcționează dacă primesc fisele în tonomt, altfel nu cântă la alegeri”, a mai declarat Traian Băsescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.