Acasă Politic Bucureşti: Victor Ponta: „Crin Antonescu e tot un fel de Traian Băsescu”

Bucureşti: Victor Ponta: „Crin Antonescu e tot un fel de Traian Băsescu”

DISTRIBUIȚI

125013 – 19122013 – Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri seara, ca i-a reprosat presedintelui PNL, Crin Antonescu, ca este „tot un fel de Traian Basescu, adaugand ca spera ca viitorul presedinte al tarii sa nu fie unul „tafnos” si orgolios.

            Vorbind despre tensiunile din USL, din ultimele zile, premierul a spus ca a fost vorba despre „o suparare a lui Antonescu pe parlamentarii PSD ca nu l-au votat pe candidatul sau pentru sefia TVR”.

            De asemenea, presedintele PSD a vorbit despre confruntarea cu liberalii de la alegerile europarlamentare, despre care a spus ca este putin probabil sa se desfasoare pe liste comune.

            „PNL va avea ocazia, pe 25 mai, sa isi dovedeasca potentialul electoral. Nu o spun cu superioritate sau cu teama. Pe 25 mai, fara sa fim dusmani, vom fi doar adversari politici”, a explicat Ponta.

            Acesta a facut si o legatura intre alegerile europarlamentare si mandatul presedintelui Traian Basescu, afirmand ca „mai important decat europarlametarele este faptul ca anul viitor, presedintele Basescu isi va termina in sfarsit mandatul”.

            Prim-ministrul considera ca viitorul presedinte al Romaniei „trebuie sa fie exact opusul lui Traian Basescu – sa faca pace, sa fie conciliant, sa linisteasca oamenii”.

            „In ultimul timp, lui Crin Antonescu i-am reprosat si in privat si in public ca e tot un fel de Traian Basescu si se implica in razboaie care nu sunt treaba unui candidat la Presedintie. Imi doresc foarte mult ca aceasta perioada nefericita sa treaca si sa avem garantia ca avem un presedinte mediator – nu mai vreau presedinte-jucator, ci presedinte-arbitru. Romania are nevoie de un presdinte-arbitru”, a afirmat premierul. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.