Acasă Politic Constanţa: Comisar şef de poliţie, trimis în judecată pentru complicitate la dare...

Constanţa: Comisar şef de poliţie, trimis în judecată pentru complicitate la dare de mită

DISTRIBUIȚI

124887 – 13122013 – Procurorii DNA din Constanța au dispus trimiterea în judecată alui Ionel Cazacu, comisar șef de poliție în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța – Serviciul de Investigații Criminale, pentru complicitatate la dare de mită, şi a lui Nicolaie Irimia, pentru dare de mită.

            În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că la data de 1 noiembrie 2013 Irimia i-a înmânat 1.000 euro lui Cazacu, care, la rândul său, a remis suma de bani denunțătorului.
            Denunțătorul urma să ofere cu titlu de mită 1.000 euro denunțătoarei care îndeplinea funcția de procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. În schimbul acestei sume de bani, denunțătoarea urma ca în virtutea atribuțiilor de serviciu să dispună o soluție favorabilă față de Irimia, respectiv de scoatere de sub urmărire penală și aplicare a unei amenzi. Acesta din urmă era cercetat într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța pentru conducere a unui autovehicul pe drum public, având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală.

            Dosarul a fost trimis spre judecare la Curtea de Apel Constanța.- www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.