Acasă Politic Ilfov: Prefectura Ilfov va revendica in instanta Palatul Administrativ detinut pana in...

Ilfov: Prefectura Ilfov va revendica in instanta Palatul Administrativ detinut pana in 1940

DISTRIBUIȚI
Speranta_Cliseru

Speranta_Cliseru125033 – 19122013 – Institutia Prefectului Judetului Ilfov este indreptatita in acest moment sa revendice in instanta Palatul Administrativ situat in str. Ilfov nr. 6 din Bucureşti, sediul de drept al institutiei, intrucat au fost gasite actele originale ale imobilului, a declarat prefectul Speranta Cliseru.

            Prefectul a multumit reprezentantilor Arhivelor Nationale Judetene pentru eforturile facute in vederea gasirii actelor originale.

            Directorul Arhivelor Nationale Ilfov, Cristina Ţineghe, a afirmat ca a fost identificat actul original de vanzare-cumparare prin care in anul 1868 Prefectura Ilfov intra in posesia imobilului din str. Ilfov, nr. 6, care includea terenul si cateva cladiri. Ulterior, in locatia respectiva a fost construit Palatul Administrativ.

            “Dreptul de proprietate asupra cladirii se mentine pana in 1940, cand in conditii de razboi imobilul este evacuat, iar acolo se instaleaza un comandament german”, a declarat directorul Arhivelor Nationale. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.