Acasă Politic Ilfov: Trimişi în judecată pentru evaziune fiscală de peste 2, 2 milioane...

Ilfov: Trimişi în judecată pentru evaziune fiscală de peste 2, 2 milioane lei

DISTRIBUIȚI
evaziune_fiscala1

evaziune_fiscala1124900 – 13122013 – Polițiștii ilfoveni de investigarea fraudelor au reușit probarea activității infracționale și trimiterea în judecată a doi bărbați, pentru evaziune fiscală, precum și recuperarea prejudiciului în proporție de peste 65%.   În luna martie a.c., polițiștii s-au autosesizat cu privire la faptul că administratorul unei societăți comerciale cu sediul în localitatea Glina înregistrează

în contabilitatea unității facturi fiscale care nu au la bază operațiuni reale, în scopul diminuării bazei impozabile şi sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor datorate bugetului de stat.

            De asemenea, în urma perchezițiilor efectuate și a verificărilor documentelor financiar-contabile, polițiștii au stabilit că administratorul a desfășurat operațiuni comerciale ireale cu o altă societate comercială de tip fantomă, precum și achiziții fictive de utilaje și servicii.

            În vederea acoperirii pagubei, administratorul a depus la o unitate bancară, la dispoziția Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, suma de 1.170.400 lei.

            De asemenea, în urma percheziției domiciliare efectuate la domiciliul acestuia, polițiștii au ridicat suma de 5.700 euro, asupra căreia a fost instituit sechestrul asigurator.

            În urma probatoriului administrat, a fost emis rechizitoriul prin care, cei administratorul şi reprezentantul firmei fantomă au fost trimisi in judecata. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.