Acasă Politic Maramureş: Minor ascuns sub banchetă

Maramureş: Minor ascuns sub banchetă

DISTRIBUIȚI

 124583 – 02122013 – La Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat duminică pentru pentru a ieşi din ţară, un bărbat, în vârstă de 34 ani, din judeţul Botoşani, care conducea un autoturism Mercedes Sprinter, înmatriculat în România.

            Cu ocazia formalităţilor pentru ieşirea din ţară, la controlul efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit asuns sub bancheta din spate un minor de 16 ani, din judeţul Botoşani, care a declarat că intenţiona să ajungă în Germania.

            Pentru a ieşi din ţară, tatăl lui, aflat în Germania, a împuternicit-o pe mamă să iasă din România şi să călătorească în străinătate cu minorul, însă din cauza lipsei banilor, femeia nu a putut să plece în această călătorie.

            Minorul a fost hotărât să ajungă în Germania şi a încercat să iasă ilegal din ţară, cu complicitatea şoferului, dar a fost depistat la frontieră.

            Acum şoferul este cercetat pentru complicitate la tentativa de ieşire din ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat, iar minorul pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

            Minorul a fost predat de poliţiştii de frontieră reprezentanţilor Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.