Acasă Politic Bucureşti: Amenzi şi avertismente pentru parcare neregulamentară pe bd. Uranus

Bucureşti: Amenzi şi avertismente pentru parcare neregulamentară pe bd. Uranus

DISTRIBUIȚI

125420 – 15012014 – Peste 100 de avertismente si 70 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate de catre agentii Politiei Locale a Municipiului Bucuresti (PLMB), soferilor care au parcat neregulamentar in zona bulevardului Uranus, anunţă Primăria Municipiului Bucureşti.

La trei zile de la deschiderea primului segment al bulevardului Uranus, in aceasta zona, aproximativ 200 de soferi au fost sanctionati – cu amenzi sau avertismente scrise – de catre agentii de circulatie ai PLMB. Cei mai multi dintre conducatorii auto au primit amenzi pentru opriri neregulamentare pe pistele destinate biciclistilor.

PLMB a aplicat sanctiuni si paznicilor unei societati comerciale care, pentru a face loc – pe trotuar si pe pista destinata biciclistilor – autoturismelor directorilor institutiei, au distrus stalpii de delimitare dintre benzi. Alti conducatori auto au fost sanctionati de catre agentii PLMB si pentru ca au stationat direct pe benzile de circulatie. Multi dintre soferii care au fost amendati de politistii locali au declarat ca au rupt stalpii de delimitare ai benzii pentru biciclisti si au stationat pe trotuar fiindca doreau sa-si rezolve anumite treburi la diferite companii din zona.

Cele mai multe cazuri de distrugeri de stalpi de delimitare, de opriri sau stationari neregulamentare depistate de agentii rutieri din cadrul PLMB s-au inregistrat in zona Buzesti. Aici, dar si pe restul tronsonului noului bulevard Uranus, PLMB a actionat cu trei patrule de ordine publica si noua echipaje de circulatie. Totodata, in activitatea de patrulare, agentii rutieri ai PLMB folosesc si autospeciale dotate cu echipament de monitorizare audio-video.

Pana in prezent, valoarea sanctiunilor aplicate de politistii locali este de 11.900 lei.

PLMB atrage atentia ca activitatile de patrulare pentru prevenirea abaterilor de circulatie in zona Bulevardului Uranus vor continua si in perioada urmatoare. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.