Acasă Politic Bucureşti: Elena Udrea a demisionat din PDL

Bucureşti: Elena Udrea a demisionat din PDL

DISTRIBUIȚI

125783 – 30012014 – Elena Udrea a confirmat ca si-a dat demisia din PDL si a precizat ca va sustine o conferinta de presa, joi, la orele 18.30, la sediul Partidului Miscarea Populara, potrivit Ziare.com. Cel mai probabil, Elena Udrea isi va anunta inscrierea in PMP.

PDL a convocat pentru 1 februarie, la Brasov, Colegiul Director largit si Biroul Permanent National al partidului, unde a fost invitata si Elena Udrea.

Aceasta insa, l-a sunat joi pe Gheorghe Flutur si i-a spus ca nu vine la Brasov si ca a demisionat din partid, au declarat surse din PDL.

Miercuri seara, Elena Udrea a declarat ca o „bucura” infiintarea Partidului Miscarea Populara (PMP), ca „era nevoie de o voce puternica a opozitiei”. „PMP va aduce asta”, este convinsa Elena Udrea.

Elena Udrea a mai spus ca vede PMP ca pe „un partid care sa isi asume, sa continue proiectul de tara pe care il avea presedintele Traian Basescu „.

Miercuri, presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a anuntat ca formatiunea a fost inscrisa oficial la Tribunal, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins toate contestatiile. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.