Acasă Politic Bucureşti: Elicopterele MAI pregătite să intervină

Bucureşti: Elicopterele MAI pregătite să intervină

DISTRIBUIȚI
elicopter_mai_misiune

125763 – 30012014 – Doisprezece aeronave ale Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne sunt pregătătie să decoleze joi, în funcție de condițiile meteo, la solicitările pentru acordarea de ajutor în situații de urgență.

Un prim elicopter MI -17 al Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne a decolat din București pentru a acorda sprijin persoanelor din zonele afectate de condițiile meteorologice nefavorabile, potrivit unui comunicat al MAI.

Aparatul de zbor tip MI-17 a transporta în municipiul Buzău o echipă de salvatori care va distribui alimente persoanelor din localitățile unde accesul este îngreunat.

Ulterior, aeronava se va deplasa în comuna Victoria, din județul Brăila, pentru a prelua de la dispensarul din localitate un bărbat de 43 de ani, suspect de pancreatită, acesta urmând a fi transportat la o unitate medicală de specialitate.

Același aparat de zbor se va deplasa în localitatea brăileană Scorțaru Nou pentru a prelua de la punctul medical din comună o femeie în vârstă de 77 de ani, care a suferit un accident vascular cerebral, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.