Acasă Politic Bucureşti: Şi ambasadorul Germaniei se va întâlni cu conducerea CSM

Bucureşti: Şi ambasadorul Germaniei se va întâlni cu conducerea CSM

DISTRIBUIȚI

125378 – 14012014 –  Ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Werner Hans Lauk, se va întâlni cu conducerea CSM, a anunţat Ambasada Germaniei, potrivit Radio România. Ambasada precizeaza ca a primit o invitatie din partea CSM, pe care ambasadorul Werner Hans Lauk o va onora.

Ambasada Germaniei adauga ca urmareste activitatea CSM si poarta ocazional discutii cu reprezentantii CSM.

Şi Ambasada Marii Britanii a precizat recent că potrivit protocolului, diplomaţii britanici de la Bucureşti se întâlnesc în fiecare an cu noua conducere a CSM şi deci şi anul acesta va avea loc o întrevedere, iar detaliile urmează să fie stabilite în perioada următoare.

Preşedintele CSM, Adrian Bordea, a anunţat săptămâna trecută că respectarea statului de drept este punct principal de discuţie, alături de independenţa justiţiei române şi la întâlnirea programată în această săptămană între reprezentanţii Ambasadei SUA la Bucureşti şi conducerea CSM.

Scurta discuţie – solicitată intempestiv, după cum arată preşedintele CSM şi care a avut loc săptămâna trecută între cele două părţi – a avut doar scopul de a stabili temele de dialog.

Noul preşedinte al CSM, judecătorul Adrian Bordea, a anunţat că şi alte ambasade şi-au exprimat dorinţa de a avea discuţii cu conducerea CSM, solicitări previzibile şi care vor fi acceptate, ca şi cea cu reprezentanţii SUA. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.