Acasă Politic Bucureşti: Judeţele în care şcolile rămân închise şi marţi

Bucureşti: Judeţele în care şcolile rămân închise şi marţi

DISTRIBUIȚI
scoli_inchise3

scoli_inchise3125677 – 27012014 – Ministerul Educaţiei Naţionale a centralizat situaţia unităţilor de învăţământ din judeţele/ municipiul Bucureşti, aflate sub atenţionare de cod galben, portocaliu şi roşu. Luni, 27 ianuarie, la orele 13.00, inspectoratele şcolare judeţene au transmis deciziile luate în privinţa funcţionării 

unităţilor de învăţământ pentru ziua de marţi, 28 ianuarie. Situaţia se prezintă astfel:

Cursurile vor fi suspendate integral în Bucureşti şi judeţele Argeş, Buzău, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Giurgiu, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mehedinţi, Prahova, Tulcea, Vâlcea şi Vrancea, cu excepţia grădiniţelor din oraşele Buzău şi Giurgiu, care rămân deschise pentru a veni în întâmpinarea părinţilor, şi cu excepţia unităţilor de învăţământ din municipiul Brăila, care rămân deschise.

Cursurile vor fi suspendate parţial în judeţele Bacău (3 unităţi închise), Botoşani (3 unităţi închise), Dâmboviţa (46 de unităţi închise), Suceava (pentru 5 unităţi de învăţământ există probleme de acces pentru o parte dintre elevii care vin din alte localităţi, dar aceste unităţi rămân deschise), Vaslui (24 de unităţi închise).

În ceea ce priveşte universităţile, Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice din Bucureşti a comunicat public decizia de suspendare a examenelor şi pentru ziua de marţi, 28 ianuarie.

Ministerul Educaţiei Naţionale recomandă tuturor studenţilor să ia legătura cu secretariatele universităţilor şi să consulte paginile de internet ale acestora.

MEN precizează că situaţia legată de unităţile de învăţământ se poate schimba, în funcţie de evoluţia vremii. Inspectoratele şcolare judeţene au abilitatea de a decide, pe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

parcursul zilei, dacă unităţile de învăţământ din judeţe pot funcţiona sau nu la parametrii normali. –PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.