Acasă Politic Bucureşti: Lista PSD pentru europarlamentare va fi stabilită la finalul lunii

Bucureşti: Lista PSD pentru europarlamentare va fi stabilită la finalul lunii

DISTRIBUIȚI

125250 – 08012014 – Lista PSD pentru europarlamentare va fi stabilită la data de 31 ianuarie a. c. în  cadrul Comitetului Executiv al partidului, a anunţat, miercuri, vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita.Nichita a mai spus şi că actualul europarlamentar Cătălin Ivan va ocupa unul dintre primele trei locuri şi va fi susţinut de PSD Iaşi.

Potrivit vicepreşedintelui PSD, în aceeaşi şedinţă se vor stabili alianţele pe care le va face PSD la aceste alegeri, precizând că social-democraţii vor avea listă comună împreună cu UNPR şi PC.

„Vom face cunoscută la finalul lunii lista candidaţilor. Cătălin Ivan (liderul grupului PSD la Parlamentul European – n.r.) este susţinut de PSD Iaşi, dar şi de mine personal, pentru un nou mandat. Nu contează că avem uneori puncte de vedere diferite. Discutăm foarte des, mergem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

înainte şi avem un proiect comun. Ivan va ocupa un loc foarte sus pe liste, în primii trei, dacă nu chiar în primii doi”, a declarat Gheorghe Nichita.

Liderul PSD Iaşi a mai spus că europarlamentarul Cătălin Ivan are sprijinul tuturor filialelor PSD din Moldova.

În urmă cu câţiva ani, între Gheorghe Nichita şi Cătălin Ivan au avut loc mai multe schimburi de replici, ultimul acuzând modul în care Nichita conduce filiala ieşeană a PSD.

Ulterior, Ivan a activat doar simbolic în PSD Iaşi, însă a devenit purtător de cuvânt al partidului, fiind numit, totodată, la conducerea PSD Sector 1. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.