Acasă Politic Bucureşti: Liviu Dragnea: PSD şi PNL, mai bine pe liste separate la...

Bucureşti: Liviu Dragnea: PSD şi PNL, mai bine pe liste separate la europarlamentare

DISTRIBUIȚI

125310 – 10012014 – Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că social-democraţii şi liberalii trebuie să participe pe liste separate la alegerile pentru PE, pentru că astfel cele două partide vor avea mai mulţi europarlamentari.„Nu ştiu dacă este bine, pentru că, în primul rând, s-a tot discutat

să avem liste separate. S-ar putea ca mergând separat PNL şi PSD să aibă mai mulţi europarlamentari decât dacă ar merge pe liste comune. Părerea mea este că listele comune ne aduc mai puţini europarlamentari, a apreciat Liviu Dragnea.

Pe de altă parte, Dragnea a declarat că USL va discuta situaţia din Ilfov, unde există neînţelegeri între PSD şi PNL, susţinând că „este foarte rău” că în acest judeţ PNL se aliază cu PDL.

„Despre USL Ilfov: acuma se mai ceartă oamenii, se mai împacă. Lucrurile se vor rezolva. Este foarte rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov. E un subiect pe care îl vom discuta, mai sunt şi situaţii la în alte judeţe, le vom discuta cred că luni. Vom face un USL luni, sper”, a spus Dragnea, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliştilor, vineri, la ICCJ, unde s-a judecat dosarul „Fraudă la referendum”.

Întrebat cât va rezista USL, Dragnea a spus râzând: „O să vă spun ceva inteligent acum: USL va rezista până când se va rupe”. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.