Acasă Politic Bucureşti: Misiuni de salvare cu elicopterele de la Interne

Bucureşti: Misiuni de salvare cu elicopterele de la Interne

DISTRIBUIȚI
elicopter_mai_misiune

elicopter_mai_misiune125676 – 27012014 – Inspectoratul General de Aviaţie al MAI a început misiunile de ajutorare şi acordare de ajutor medical pentru locaţiile unde au existat solicitări de intervenţie aeriană, ca urmare a ordinului viceprim – ministrului şi ministru interimar al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

În prezent sunt trei aeronave care operează în judeţele Buzău şi Vrancea.

Misiunea din Vrancea s-a derulat pentru a prelua şapte persoane care au nevoie urgentă de proceduri de dializă şi pentru transportul unei gravide către spital.

De asemenea, un elicopter de tip MI-17 care transportă trei persoane cu urgenţe medicale din judeţul Buzău,  a  aterizat la orele 13.05 la patinoarul din municipiul Buzău, de unde victimile au fost preluate de ambulanţe şi transportate către unităţile spitaliceşti din judeţul Buzău.

Un elicopter SMURD, dotat cu aparatură medicală şi echipaj medical de specialitate, a preluat din localitatea Coşota din judeţul Buzău o femeie de 54 de ani cu hemoragie abdominală. După încheierea acestei  misiuni, elicopterul s-a deplasat către localitatea Robeasca din judeţul Buzău de unde a preluat o femeie de 63 de ani cu fractură femurală. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.