Acasă Politic Bucureşti: Monica Macovei: Victor Ponta e ca şoferul vinovat care fuge de...

Bucureşti: Monica Macovei: Victor Ponta e ca şoferul vinovat care fuge de la locul accidentului

DISTRIBUIȚI
Monica_Macovei7

125322 – 12012014 – „Victor Ponta a lovit justiția în plin, și-a bătut joc de munca onestă a unor judecători și procurori, iar apoi s-a ascuns. Frica de a nu fi tras la răspundere l-a făcut pe Ponta să aibă cea mai lașă atitudine: să se ascundă”, acuză europarlamentarul PDL Monica Macovei.

„Ponta trebuie să răspundă pentru loviturile neîncetate pe care le dă justiţiei, statului de drept și democrației în România; pentru că păstrează în “cel mai curat Guvern” un ministru trimis în judecată pentru fraudă – Liviu Dragnea; pentru că a asumat răspunderea Guvernului pe legi neconstituționale, cum este cea a descentralizării; pentru că adoptă pe furiș ordonanțe de urgență; pentru că e incapabil să facă o Strategie de absorție a fondurilor europene pentru Romania pentru următorii 6 ani”, susţine Monica Macovei.

„Guvernul, ca instituție publică, are obligația să informeze prompt și corect agenda prim-ministrului și să ne spună unde se află Ponta.  Ponta acționează în aceste zile ca un șofer care conduce băut, lovește cu mașina pietonii și apoi fuge de la locul accidentului, sperând că nimeni nu-l va prinde și nu-l va pune să răspundă pentru faptele lui.  România nu poate fi condusă de un şofer beat și de aceea Ponta trebuie să-și dea demisia”, afirmă eurodeputatul PDL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.