Acasă Politic Bucureşti: PDL acuză „caracterul penal” al deszăpezirii lui Sorin Oprescu

Bucureşti: PDL acuză „caracterul penal” al deszăpezirii lui Sorin Oprescu

DISTRIBUIȚI
sorin_oprescu7

sorin_oprescu7125678 – 27012014 – Cristian Poteraş,  vicepreşedinte al PDL Bucureşti, a susţinut luni, alături de prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu, o conferinţă de presă în care a acuzat caracterul penal al “deszăpezirii” pimarului general al Capitalei, Sorin Oprescu.

„O sută de milioane de euro pe an plătesc bucureştenii pentru deszăpezirea Capitalei.  Unde sunt banii, dle. Sorin Oprescu? Bucureştiul este înmormântat, practic, în zăpadă. Pentru 100 de milioane de euro pe an, bucureştenii nu pot să-şi ducă copiii la şcoală, nu pot pleca la serviciu, sunt blocaţi în case. De ce? Pentru că afară se întâmplă un fenomen cu totul excepţional pentru primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu: în celebrul anotimp iarna a nins trei zile în ianuarie! Având în vedere că facturile către firmele de deszăpezire sunt achitate la zi de către bucureşteni, este mizerabil faptul că întreaga Capitală este blocată, înmormântată în zăpadă.

Oprescu, unde sunt banii?”, a afirmat Cristian Poteraş.

„Oprescu i-a îndemnat pe bucureşteni să circule cu RATB dar staţiile RATB din Capitală nu sunt curăţate de zăpadă.  Şi, mai grav, niciun autobuz ratb nu are cauciucuri de iarnă, aşa cum prevede legea. Cine a băgat RATB în faliment? Acelaşi inconştient primar general Sorin Oprescu de deciziile căruia depind viaţa şi siguranţa bucureştenilor. PDL Bucureşti cere demisia inconştientului şi incompetentului tele-politician Sorin Oprescu”, a mai afirmat Poteraş.

„PDL Bucureşti cere Parchetelor, cere Curţii de Conturi să demareze de urgenţă anchete pentru verificarea modului în care aceşti 100 de milioane de euro sunt plătiţi anual pentru deszăpezire. PDL Bucureşti cere şi prefectului Capitalei, adică reprezentantului lui Ponta în Bucureşti, să-l amendeze de îndată pe Sorin Oprescu, alături de alţi primari ai USL din Capitală,pentru afectarea gravă a vieţii oamenilor din oraş”, a precizat vicepreşdintele PDL. -< PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.