Acasă Politic Bucureşti: Peste 150 de taximetrişti de la aeroporturile internaţionale au fost amendaţi

Bucureşti: Peste 150 de taximetrişti de la aeroporturile internaţionale au fost amendaţi

DISTRIBUIȚI

125451 – 16012014 – Peste 150 de taximetristi au fost amendati, miercuri, de politistii Directiei Rutiere si Directiei Transporturi, in urma unei actiuni care a avut loc in zona aeroporturilor internationale, informeaza Politia Romana. „La data de 15 ianuarie a.c., Directia Rutiera si Directia de Politie Transporturi

din cadrul IGPR a coordonat o actiune pentru verificarea legalitatii desfasurarii transportului rutier in regim de taxi in zona aeroporturilor internationale”, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.

Politistii au facut controale in apropierea aeroporturilor „Henri Coanda”, precum si in zonele adiacente aeroporturilor din Timisoara, Cluj-Napoca, Bacau si Iasi.

Echipele de politisti au vizat traseele dinspre si catre aeroporturi, precum si zonele unde au loc debarcarea si preluarea pasagerilor, unde au verificat 284 de taxiuri.

In urma actiunii, au fost amendati contraventional 154 de taximetrisi, au fost retrase 13 certificate de inmatriculate si au fost retinute trei permise de conducere.

De asemenea, a fost intocmit si un dosar penal, pe numele unui taximetrist gasit beat la volan. – PROMPT MEDIA


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.