Acasă Politic Bucureşti: PNL în opoziţie, Ponta şi PSD pe tobogan

Bucureşti: PNL în opoziţie, Ponta şi PSD pe tobogan

DISTRIBUIȚI

– 125160 – 02012014 – Senatorul PNL, Sorin Roșca Stănescu, aruncă bomba la început de an şi susține că Victor Ponta nu va candida la alegerile prezidențiale întrucât va pierde dramatic în sondaje până în decembrie 2014. ”In toamna acestui an, ideea candidaturii lui Victor Ponta la functia prezidentiala va fi o simpla istorie.

Conform tuturor estimarilor mele, el nu se va inscrie intr-o asemenea cursa. Pur si simplu pentru ca, din calculele pe care le vor face specialistii, va rezulta ca el nu are sanse reale de a obtine o victorie. Si poate nici de a se califica in al doilea tur de scrutin”, susține Roșca Stănescu.

            Senatorul liberal susține că Antonescu ar trebui să aibă o schimbare de poziție, iar PNL să nu mai gireze acest Guvern și să treacă în opoziție. ”Pentru a avea o sansa reala, Crin Antonescu va fi obligat sa se plaseze nu de partea unui Guvern devenind, pe bune dreptate, tinta nemultumirii populatiei, nu de partea ghiveciului puterii din care face parte si Traian Basescu, cu toate institutiile pe care si le-a subordonat, ci de partea cetatenilor. Asadar, Crin Antonescu si PNL sunt condamnati sa intre in opozitie. Total sau partial. Fara a inregistra pierderi sau asumandu-si pagube care pot fi substantiale daca ne gandim ca exista liberali bine insurubati in angrenajul Executivului ori al administratie locale, care prefera sa ramna atasati puterii si resurselor, in locul unei lupte electorale cu rezultat incert. Daca Antonescu va castiga, PNL isi va pierde presedintele si va trece printr-un purgatoriu pana cand se va instala noua garnitura de conducere si se vor reaseza apele, iar daca, Domne fereste, Crin Antonescu pierde alegerile, multi dintre liberalii scosi de acesta intr-o opozitie fortata il vor sfasia”, a mai spus SRS. Roșca Stănescu susține că sondajele vor arăta cât de curând o scădere dramatică a lui Victor Ponta şi a PSD. ”Greu de presupus ca pentru PNL exista totusi alta optiune decat intrarea in opozitie si angajarea, cat mai curand posibil, a bataliei pentru prezidentiale. In schimb, in PSD, pe masura deteriorarii imaginii publice a lui Victor Ponta, care in acest an va cobora cu mare viteza din podul in care s-a cocotat, exista scenarii alternative. De aceea am convingerea nu ca Victor Ponta va pierde prezidentialele, ci ca nici macar nu va participa la aceasta cursa”, a conchis liberalul. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.