Acasă Politic Bucureşti: Preşedintele Băsescu: Obiectivele Romaniei, imposibil de atins in afara statului de...

Bucureşti: Preşedintele Băsescu: Obiectivele Romaniei, imposibil de atins in afara statului de drept

DISTRIBUIȚI
basescu41

basescu41125396 – 15012014 – Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri ca obiectivele Romaniei sunt imposibil de atins in afara mentinerii angajamentului ferm pentru consolidarea statului de drept, independenta justitiei si lupta anticoruptie.

„Am primit mesajul emisarului SUA zilele trecute. Obiectivele Romaniei, imposibil de atins in afara mentinerii angajamentului ferm pentru consolidarea statului de drept, independenta justitiei si lupta anticoruptie. Voi sanctiona drastic orice derapaj uzand de intreaga forta si de instrumentele constitutionale ale presedintelui”, a afirmat presedintele Traian Basescu, la intalnirea anuala cu ambasadorii acreditati in Romania care are loc la Palatul Cotroceni.

„Ne dorim aprofundarea integrarii europene. Romania doreste o Uniune Europeana orientata catre viitor”, este unul dintre mesajele transmise de seful statului.

Pe de alta parte, seful statului a acuzat „agresiuni” ale unor parteneri europeni, referindu-se la masuri impuse dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii si la conditionalitatile pentru Schengen, el sustinand ca „realitatea de fapt trebuie sa devina realitatea de drept, stabilita prin tratate”.

Sustinem in continuare consolidarea democratiei, reformele si modernizarea institutiilor si lupta impotriva coruptiei”, a subliniat Traian Basescu, adaugand ca 2014 este „un an crucial”, un an „al tranzitiei, al schimbarii”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.