Acasă Politic Bucureşti: Senatorii PP-DD sar din barca lui DD

Bucureşti: Senatorii PP-DD sar din barca lui DD

DISTRIBUIȚI
Haralambie_Vochitoiu

125704 – 28012014 – Liderul grupului PP-DD dHaralambie_Vochitoiue la Senat, Haralambie Vochitoiu a declarat ca la inceputul viitoarei sesiuni parlamentare va demisiona din grupul senatorial al PP-DD si ca se va inscrie in UNPR. Voichitoiu sustine ca si alti senatori il vor urma, iar grupul PP-DD din Senat s-ar putea desfiinta.

„Ce pot sa spun este ca majoritatea senatorilor PP-DD, dar nu toti, au ales sa demisioneze (pentru a se inscrie in UNPR – n.r.). Decizia a fost colectiva, ca sa zic asa”, a declarat Vochitoiu.

Haralambie Vochitoiu a explicat ca unul dintre motivele pentru care a luat aceasta decizie a fost acela ca, in perspectiva unor noi plecari dinspre PP-DD inspre UNPR, grupul PP-DD ar fi ajuns in situatia de a nu mai avea suficienti membri pentru a constitui un grup parlamentar, adica sapte, asa cum prevede regulamentul Senatului.  Acesta nu a dorit insa sa precizeze care colegi din PP-DD i se vor alatura in grupul PSD de la Senat odata cu inceperea noii sesiuni parlamentare.

In debutul legislaturii 2012-2016 PP-DD avea la Senat un grup constituit din 21 de membri. In prezent grupul este format din opt senatori, dintre care unul afiliat, Marian Valer, conform site-ului oficial al Senatului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.