Acasă Politic Bucureşti: Vasile Blaga o ameninţă pe Elena Udrea cu excluderea din PDL

Bucureşti: Vasile Blaga o ameninţă pe Elena Udrea cu excluderea din PDL

DISTRIBUIȚI
vasile_blaga9

125447 – 16012014 – Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat că dacă Elena Udrea va continua atacurile la adresa partidului este posibil să fie luate măsuri ce pot merge până la excludere, menţionând că speră să nu se ajungă până acolo, dar că aceasta riscă într-o astfel de situaţie o suspendare din PDL.

„Ar trebui să decidă, până la urmă, doamna Udrea: mai rămâne în partid sau nu mai rămâne în partid, că despre asta este vorba. Poate să rămână în partid dacă respectă deciziile partidului, dacă nu le respectă, iar decizia partidului este luată de peste 100.000 de membri, ea nu are un regim special în partid, chiar dacă o cheamă Elena Udrea, va trebui la un moment dat să aplicăm Statutul. Nu este o ameninţare, este o constatare”, a declarat Blaga, citat de Gandul.info.

Blaga a precizat că deciziile partidului trebuie respectate de către toţi membrii partidului, în caz contrar existând capitolul de sancţiuni.

„Dacă are alte opţiuni, poate să le materializeze într-o altă zonă politică, nu e nicio reţinere”, a adăugat el.

Blaga a fost întrebat dacă este posibil să se meargă până la excluderea Elenei Udrea din partid în cazul în care aceasta va continua să facă declaraţii despre care el spune că aduc deservicii partidului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Este posibil să luăm măsuri care pot să ajungă până acolo. Sper să nu ajungă până acolo, dar o suspendare din partid riscă dacă continuă în ritmul ăsta, pentru că noi credem că sunt ataşaţi valorilor PDL cei care se luptă cu USL, nu în fiecare zi fac observaţii partidului”, a declarat Vasile Blaga. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.