Acasă Politic Cluj: Balustrada de pe Autostrada Transilvania a fost furată

Cluj: Balustrada de pe Autostrada Transilvania a fost furată

DISTRIBUIȚI
atostrada_transilvania

atostrada_transilvania125273 – 09012014 – Polițiștii clujeni au prins mai mulți bărbați suspecţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. Hoţii au furat o porţiune din balustrada de pe marginea Autostrăzii Transilvania, precum şi stâlpii şi plasa de protecţie împotriva animalelor, potrivit Monitorul de Cluj.

Poliţiştii din Gilău au prins un grup de bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 46 ani, suspecţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată. Mai exact, la data de 3 ianuarie a. c. doi bărbaţi în vârstă de 18 și, respectiv, 21 ani ar fi sustras de pe marginea căii de acces situată la km 51+720 m al autostrăzii A3 Transilvania, o porţiune de balustradă în lungime de 7,4 m, cauzând un prejudiciu de aproximativ 897 lei. Suspecţii au fost depistaţi de poliţişti pe raza comunei Gilău,  în timp ce transportau 24 ţevi metalice de culoare galben şi negru, de dimensiuni cuprinse între 0,5-1,5m, pe care intenţionau să le predea la un centru de colectare fier vechi. De asemenea, în urma  investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Gilău, s-a stabilit faptul că aceşti doi bărbaţi împreună cu alţi patru suspecţi, în cursul anului 2013, în mai multe rânduri, au sustras stâlpii şi plasa de protecţie împotriva animalelor amplasată pe marginea Autostrăzii A3 şi breteaua de coborâre a autostrăzii, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ  4.480 euro,  recuperat în proporţie de 15%.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt calificat în formă continuată. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.