Acasă Politic Constanţa: Nicuşor Constantinescu rămâne în ţară

Constanţa: Nicuşor Constantinescu rămâne în ţară

DISTRIBUIȚI

125479 – 17012014 – Cererea presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, de a ii fi ridicata intreaga interdictie de a parasi tara a fost respinsa vineri de magistratii Judecatoriei Constanta.Decizia este definitiva, iar Nicusor Constantinescu nu mai are nicio cale de atac.

Cu toate acestea, presedintele CJ Constanta poate parasi tara pentru a merge la tratament in Statele Unite, dar trebuie sa se intoarca pana pe 30 ianuarie, zi in care intra in vigoare interdictia.

Astfel, Constantinescu nu poate parasi tara pe perioada anchetei, potrivit deciziei de vineri a Judecatoriei Constanta.

Anterior, joi, procurorul de caz al DNA ii acordase sefului CJ Constanta acordul de parasi tara pentru 15 zile, iar social-democratul a contestat decizia, cerand sa ii fie ridicata restrictia pentru 30 de zile, contestatie respinsa, vineri.

Constantinescu, pus sub urmarire penala pentru abuz in serviciu, a anuntat, miercuri, ca va ataca in instanta interdictia de a parasi tara, spunand ca sufera de „o boala grava” si ca trebuie sa se deplaseze in SUA pentru tratament.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acesta a insistat asupra faptului ca are deja programari facute in Statele Unite, pentru ca in Europa nu exista tratamente pentru afectiunea lui. In plus, presedintele CJ Constanta a precizat ca a obtinut si viza de la Ambasada SUA. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.