Acasă Politic Iaşi: Prins la gardul închisorii cu telefoane mobile pentru puşcăriaşi

Iaşi: Prins la gardul închisorii cu telefoane mobile pentru puşcăriaşi

DISTRIBUIȚI

125207 – 06012014Poliţişti de frontieră din cadrul structurii Pază şi Control Acces a Inspectoratului Teritorial al Poliţie de Frontieră Iaşi au prins un bărbat care intenţiona să introducă în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi şapte telefoane mobile şi 15 încărcătoare pentru telefoane mobile.

            La sfârşitul săptămânii trecute, poliţişti de frontieră din cadrul structurii Pază şi Control Acces a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au observat o persoană care intenţiona să pătrundă în perimetrul parcării instituţiei prin escaladarea gardului.

            Poliţistul de frontieră care efectua serviciu la „Canisă” a oprit şi legitimat persoana respectivă stabilind că aceasta este un român în vârstă de 25 an, domiciliat in municipiul Iaşi. Asupra tânărului au fost descoperite şapte telefoane mobile, 15 încărcatoare pentru telefoane mobile învelite în bandă scotch, o rolă de fir din nylon de pescuit şi o rolă de scotch.

            Din cercetările efectuate şi din declaraţiile bărbatului s-a stabilit că acesta intenţiona să arunce bunurile, în curtea Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi, care se afla în imediata apropiere a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, cu scopul de a fi preluate de un bărbat încarcerat.

            Poliţiştii de frontieră au informat Secţia 2 a Poliţiei Municipiului Iaşi. La faţa locului s-a deplasat un echipaj care l-a preluat pe tânăr pentru continuarea cercetărilor şi stabilirii sancţiunilor legale. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.