Acasă Politic Maramureș: Scafandrul contrabandist

Maramureș: Scafandrul contrabandist

DISTRIBUIȚI

– 125172 – 03012014 – Polițiștii de frontieră de la Sighetu marmației au confiscat peste 46.000 de pachete cu ţigări la frontiera cu Ucraina. Cărăușul, un ucrainian, era echipat cu costum de scafandru, crezând că țigările pot fi recute mai ușor prin apă. În jurul orei 03.00, polițiștii au observat mai multe persoane care transportau către interiorul ţării colete voluminoase.

Contrabandiștii au abandonat țigările după ce au fost somați și au fugit cître Ucraina. A fost prins un ucrainean de 21 de ani, care, îmbrăcat într-un costum de scafandru, se ocupa cu trecerea ţigărilor prin apa râului Tisa.

Au fost descoperite 72 de colete învelite în folie neagră, care conţin ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 357.300 de lei.

Ucraineanul este cercetat de poliţiştii de frontieră pentru contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat. Țigările au fost confiscate. , iar în continuare se fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.