Acasă Știri Arad: Alte percheziţii

Arad: Alte percheziţii

DISTRIBUIȚI

126059 – 12022014 – Poliţiştii împreună cu procurori de la DIICOT Arad au efectuat opt percheziţii la sediile unor firme şi la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale, specializată în evaziune fiscală. În urma percheziţiilor, au fost ridicate documente contabile, unităţi de stocare de date informatice şi înscrisuri.

Percheziţii au fost efectuate şi la sediile unor societăţi comerciale. În urma percheziţiilor efectuate, au fost ridicate mai multe documente contabile, unităţi de stocare de date informatice şi înscrisuri şi au fost puse în executare 5 mandate de aducere.

Potrivit IGPR, în toamna anului trecut, doi bărbaţi şi o femeie din Arad ar fi constituit un grup infracţional organizat, la care ulterior ar fi aderat alte trei persoane.

Din cercetări a reieşit că cei şase arădeni ar fi înfiinţat direct sau prin persoane interpuse, societăţi comerciale ce ar fi furnizat scriptic servicii de consultanţă către societăţi funcţionale, realizatoare de venituri.          După ce societăţile respective acumulau datorii fiscale, acestea ar fi fost introduse în insolvenţă şi ulterior radiate de membrii grupării, locul lor fiind luat de alte firme care acţionau după acelaşi mecanism. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.