Acasă Politic Bistriţa Năsăud: Ioan Oltean: Crin Antonescu şi Victor Ponta se comportă ca...

Bistriţa Năsăud: Ioan Oltean: Crin Antonescu şi Victor Ponta se comportă ca „nişte oameni drogaţi şi orbi”

DISTRIBUIȚI

126306 – 21022014 – Vicepreşedintele PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat vineri la Bistriţa, într-o conferinţă de presă, că liderii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta se comportă ca „nişte oameni drogaţi şi orbi”, potrivit Citynews. Declaraţia liderului democrat-liberal vine pe fondul crizei politice de la nivel central. Totodată, Ioan Oltean spune că la doi ani de guvernare USL, în dreptul Guvernării Ponta pot fi trecute doar neîmpliniri.

„Partidul Democrat Liberal cere liderilor politici să abandoneze orice fel de orgoliu, să se aşeze la masa negocierilor şi să guverneze România. Se comportă ca nişte oameni drogaţi, orbi, care nu văd ce se întâmplă în România. România este de doi ani de zile un tărâm al neîmplinirilor politice, al eşecurilor guvernării. Am putea numi fără reţineri că Guvernul Ponta 1 si 2 e guvernul marilor neîmpliniri. Şi-a propus sa privatizeze Oltchimul, a eşuat, astăzi Oltchimul e în faliment. Şi-a propus să privatizeze CFR Marfă – un eşec total. Şi-a propus să sporeasca adunarea banilor prin desfiinţarea direcţiilor finanţelor judeţene şi înfiinţarea unei suprastructuri – un eşec de minus 10 miliarde. Şi-au propus să finalizeze proiectul Roşia Montana -eşec total. Au demarat proiectul exploatării gazelor de şist – eşec total. Şi-au propus să realizeze o mare reformă privind descentralizarea, Curtea Constituţională a constat că actul pentru care Guvernul şi-a angajat raspunderea în faţa Parlamentului e neconstituţional – eşec total. Şi, un ultiom proiect, cel de modificare a Constituţiei, alt eşec total”, afirmă Oltean.

Liderul PDL mai spune că din cauza luptelor politice meschine din ţară, România şi-a pierdut influenţa în Europa, fiind o ţară a cărui cuvânt nu mai este ascultat de nimeni.

România a devenit în acest moment o ţară a eşecurilor, o ţară a cărei imagine externă este deplorabilă, o ţară a cărei influenţă în Europa a scăzut vertiginos, o ţară care nu are niciun cuvânt de spus cu privire la evenimentele care se derulează în Europa şi în lume. Astăzi, cei care guvernează, în loc să fie preocupaţi de aceste lucruri, s-au întâlnit aseară la un bal, balul neîmplinirilor, balul eşecurilor guvernării Ponta”, a mai spus Oltean. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.