Acasă Uncategorized Știri Bucureşti: Ce le mai place la putere!

Bucureşti: Ce le mai place la putere!

DISTRIBUIȚI

126391 – 25022014 Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat marti ca protocolul semnat inainte de alegerile parlamentare din 2012 nu mai este valabil din decembrie 2012, cand unul dintre cei trei semnatari, Crin Antonescu, „nu a dorit” ca UDMR sa mearga la departe la guvernare.

Hunor a afirmat ca UDMR nu intentioneaza sa se „introduca” singuri in discutia de familie a USL si ca atat timp cat exista USL este prea devreme sa se vorbeasca de o alianta.

„Nici eu, nici UDMR nu intentionam sa ne introdcuem singuri in aceasta discutie de familie. (Protocolul) L-am semnat in trei. Asta inseamna ca acel protocol nu mai este valabil din 2012, cand domnul Antonescu nu a dorit sa mergem mai departe. Dar principiile raman valabile si asta este important. In cazul in care cineva doreste sa stea de vorba cu noi, atunci nu ramane decat sa stabilim in interiorul UDMR ce vrem sa facem si mergem pe discutii, pe principiile deja cunoscute. Daca se intampla o decizie importanta in USL, dupa aceea va fi pentru noi o situatie in care trebuie sa contribuim la rezolvarea situatiei. In acest moment nu avem cu ce sa contribuim, e treaba lor,” a declarat Hunor.

El a precizat ca in ultimele doua saptamani nu a avut nicio discutie informala cu Victor Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.