Acasă Politic Bucureşti: Continuă jocul

Bucureşti: Continuă jocul

DISTRIBUIȚI

126186 – 18022014 – Crin Antonescu s-a aratat sceptic cu privire la anuntul facut de premierul Ponta, conform caruia va trimite marti la Cotroceni propunerile pentru investirea noilor ministri liberali in functii.”Nu cred ca trimite nimic!”, a replicat presedintele PNL.Declaratia a fost facuta pe holurile Palatului Parlamentului, inainte de intrarea la sedinta de plen a Senatului, Crin Antonescu fiind asaltat de jurnalistii care doreau sa obtina o reactie la anuntul facut de premier.

Presedintele PNL s-a aratat vizibil iritat. „Cand dam declaratii dam declaratii. E indecent!”, le-a reprosat el jurnalistilor.

„V-am spus doar ca premierul nu va putea face aceasta numire cu forta”, a subliniat Crin Antonescu, dupa care a intrat la sedinta de plen.

Contactat de gandul.info, Klaus Iohannis a declarat ca nu accepta functia de ministru de Interne decat daca este numit si vicepremier.

„Evident ca nu, eu nu sunt nominalizat pentru Ministerul de Interne, ci pentru functia de vicepremier si ministrul Afacerilor Interne”, a precizat el.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti dimineata, ca a decis sa trimita la Palatul Cotroceni marti seara propunerile facute de liberali pentru cele patru functii in Guvern: Teodor Atanasiu (Economie), Eugen Nicolaescu (Finante), Cristian Busoi (Sanatate) si Klaus Iohannis (Interne).

„Am pregatit toate hartiile”, a spus premierul. Ponta nu a facut nicio referire cu privire la solicitarea expresa a PNL, ca Iohannis sa primeasca functia de vicepremier pe domeniul ordine si siguranta nationala, in schimb a subliniat ca asteapta „OK”-ul de la Crin Antonescu pana la orele 17.00, cand are loc sedinta Biroului National al PNL. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.