Acasă Politic Bucureşti: Crin Antonescu: „Nu mai putem cauționa ceva ce nu mai e...

Bucureşti: Crin Antonescu: „Nu mai putem cauționa ceva ce nu mai e USL”

DISTRIBUIȚI
crinantonescu44

126146 – 17022014 – Crin Antonescu rămâne ferm în decizia de a nu accepta încă o funcție de vicepremier, pentru PC, în Cabinet, intrând astfel în confruntare direct cu poziția premierului Victor Ponta. Dacă premierul va insista să creeze încă o funcție guvernamentală pentru conservatori, liberalii consideră că USL nu poate merge mai departe.

„Dacă Ponta vrea să-l impună pe Daniel Constantin vicepremier, nu putem să mergem mai departe. E simplu, dacă Ponta vrea să schimbe datele inițiale ale înțelegerii politice după ce a luat tot ce a putut lua. Eu mă întreb și de ce mai există miniștrii, domnule. Poate să existe prim ministrul, cancelaria prim-ministrului și secretarul general. Le-a dus pe toate. Dacă nu vrea, dorește într-un mod evident, agresiv și ostentativ să umilească PNL. Chestiunea asta nu se poate. Domnul Ponta trebuie să renunțe la o trăsnaie pe care a adus-o nu știu de ce. Dacă s-ar pune problema să nu mai avem acum USL, cauza nu e Președinția. Cauza e că nu mai putem cauționa ceva ce nu mai este USL, ci este un PSD labărțat cu d’alde știți dvs cine. Ori noi nu ne-am angajat la asta”, a spus Antonescu, la Antena 3.

Întrebat dacă mai este sigur pe sprijinul USL la prezidenţiale, Crin Antonescu a spus: „De un an de zile este limpede că PSD nu are de gând să-şi ţină cuvântul”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.