Acasă Politic Bucureşti: Crin Antonescu: PNL cere demisia premierului Ponta

Bucureşti: Crin Antonescu: PNL cere demisia premierului Ponta

DISTRIBUIȚI

126398 – 26022014 USL s-a rupt, marti seara, dupa ce Delegatia Permanenta a PNL a decis iesirea de la guvernare. Crin Antonescu a anun’at că miercuri, până la prânz, miniștrii liberali ai Cabinetului Ponta își vor înainta demisiile, așa cum o vor face și secretarii de stat sau rice alt liberal care deține o funcție politică asimilată celei de demnitar.

”Avem curajul sa constatam ceea ce este categoric adevarat – USL nu mai exista. Prin încălcarea repetată și flagrantă a unor elemente la alcătuirea guvernului, de către prim-ministrul Victor Ponta, PNL a decis să pună capăt unei crize prelungite artificial de Victor Ponta”, a explicat presedintele PNL.

În plus, liberalii cer demisia premierului Ponta, considerând că funcția acestuia a fost obținută ca urmare a candidaturii comune cu PNL la alegerile generale din 2012

„Probabil domnul Ponta nu o va face. Daca nu va face acest lucru, PNL va ramane in opozitie. Noi nu am dezertat de la obligatia de a guverna, suntem gata sa participam la orice formula guvernamentala, suntem gata de a guverna atat cat este sustinerea noastra politica in Romania, nu mai putem cautiona un guvern care a incalcat prin persoana si decizia prim-ministrului si regulile interne de guvernare”, a continuat liderul liberal.

La nivel local, organizațiile au libertatea de a forma orice alianță locală, astfel încât guvernarea locală să nu aibă de suferit. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.