Acasă Politic Bucureşti: Crin Antonescu: PNL cere desfiinţarea USD

Bucureşti: Crin Antonescu: PNL cere desfiinţarea USD

DISTRIBUIȚI

126214 – 19022014 – Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marți seară, la finalul ședinței conducerii PNL, că se cere anularea imediată a Uniunii Social Democrate (USD) deoarece aceasta contravine protocolului USL.”PNL cere tuturor celorlalți membri ai USL, și anume PSD, UNPR și PC, anularea imediată a documentelor referitoare la înființarea USD pentru că acestea contravin protocolului USL, articolul 9, punctul 8. Nu putem interzice acestor trei formațiuni să meargă într-o formulă comună pentru alegerile europarlamentare, dar nu și prin încălcarea protocolului în vigoare al USL”, a anunțat Antonescu.

Acesta a anunțat că s-a adoptat în cadrul Biroului Permanent Național o hotărâre prin care PNL își menține propunerile pentru posturile de miniștri liberali.

”Au fost propuneri, a fost supusă votului, adoptată cu 68 de voturi pentru, 2 împotrivă și 2 abțineri, varianta în care PNL își menține propunerile pentru posturile de miniștri care îi revin în cadrul cabinerului, Klaus Iohannis pentru ministrul de Interne și vicepremier, Eugen Nicolăescu pentru ministerul Finanțelor, Teodor Atanasiu pentru ministerul Economiei și Cristian Bușoi pentru ministerul Sănătății”, a completat Crin Antonescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.