Acasă Politic Bucureşti: Crin Antonescu: Raporturile UE-Ucraina implică accelerarea integrării Republicii Moldova”

Bucureşti: Crin Antonescu: Raporturile UE-Ucraina implică accelerarea integrării Republicii Moldova”

DISTRIBUIȚI

126333 – 24022014 – Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a salutat succesul forţelor democratice din Ucraina, a căror dorinţă de a intra în Uniunea Europeană trebuie sprijinită de Bruxelles. În acest context, Crin Antonescu a subliniat că “raporturile UE-Ucraina implică accelerarea integrarii Republicii Moldova.”

 

„Este de salutat succesul forțelor democratice. Pentru România e un triplu interes legat de ce se întâmplă în Ucraina, atât ca țară vecină, cât și ca membru UE și ca membru al alianței euro-atlantice. Este esențial pentru noi pentru ca în Ucraina să existe cât mai repede unitatea statului ucrainean și evoluțiile democratice”, a spus Crin Antonescu duminică seara, potrivit Realitatea Tv.

„Noi suntem în fața unei eveniment istoric, pentru că Ucraina este o țară foarte mare, cu importanță geo-strategică de prim-ordin. Dorința acestor oameni de a intra în sfera valorilor europene și, de ce nu, în UE, trebuie sprijinită de către Bruxelles. Trebuie să subliniem și un alt aspect. Raporturile UE-Ucraina implică accelerarea integrarii Republicii Moldova”, a adăugat Crin Antonescu.- PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.