Acasă Politic Bucureşti: Crin Antonescu spune că a înțeles mesajul partenerului de alianță

Bucureşti: Crin Antonescu spune că a înțeles mesajul partenerului de alianță

DISTRIBUIȚI

126290 – 21022014 – Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, joi seară, declarația partenerului său din USL, Victor Ponta, privind candidatura la alegerile prezidențiale din opoziție, afirmând că este un mesaj classic, care ”închide episodul USL”.

„Am o părere proastă. O declaraţie în dulcele stil Ponta, în care de fapt se insinuează lucruri şi nu se spune ceea ce e de spus”, a spus Antonescu, într-un interviu la Realitatea TV, întrebat despre părerea sa vizavi de acest subiect.

Preşedintele PNL a explicat că prin această declarația a înțeles că se va sta degeaba până luni și că intenţia este de a închide episodul USL, fără ca premierul să aibă tăria de a spune: Eu am ales, am terminat„.

Liderul PNL nu a exclus variant unei candidature la alegerile prezidențiale din afara guvernului, ipoteză în legătură cu care el nu s-a exprimat până acum.

Liderul PSD, Victor Ponta, a afirmat joi, la finalul întrevederii care a marcat patru ani de la momentul în care a preluat partidul, că în opinia sa Crin Antonescu a decis să candideze la alegerile prezidențiale din opoziție, o poziție mai comodă, care în dă posibilitatea să critice fără să își asume răspunderea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.