Acasă Politic Bucureşti: Crin Antonescu: “Victor Ponta a fost crescut la şcoala lăcomiei PSD”

Bucureşti: Crin Antonescu: “Victor Ponta a fost crescut la şcoala lăcomiei PSD”

DISTRIBUIȚI

126471 – 28022014 Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi-a anunţat colegii de partid că nu va face nicio înţelegere publică sau secretă cu Traian Băsescu şi că PNL are şansa în acest an să dea premierul şi preşedintele ţării. El şi-a avertizat însă colegii că partidul din care fac parte se luptă atât cu Traian Băsescu, dar şi cu premierul Victor Ponta, care nu a fost un partener de cuvânt. Crin Antonescu l-a criticat dur pe premier, despre care a spus că a fost format la şcoala lăcomiei PSD.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat, joi, că i-a spus premierului Ponta că „poate lua Transgaz, Transelectrica”, dar nu poate să considere „că PNL e lipsit de onoare”.

„Dragă domnule sau măi băiete, poţi să iei Transgaz, Transelectrica, poţi să mai schimbi nişte prefecţi, dar nu poţi să consideri că PNL e lipsit de onoare. PNL nu are atâtea Consilii Judeţene câţi aveţi voi, dar băgaţi de seamnă că acesta este un partid pentru care oamenii au murit în puşcării politice, care a făcut aproape tot ce e bun în România, a făcut România Mare. Să vă intre bine în capul vostru de pesedişti: dacă noi ne numim naţional liberali, purtăm această moştenire, deci nu se poate trece de o anumită limită, nu ne trataţi ca pe alte partide, dorim să guvernăm, avem dreptul să guvernăm, dar niciodată nu vom călca onoarea partidului nostru pentru o funcţie de guvernare”, a afirmat la Prahova Antonescu, în cadrul delegaţiei permanente a liberalilor din judeţul Prahova, potrivit Gandul.info.              

Liberalul a adăugat că Victor Ponta a refuzat să accepte nominalizările făcute de PNL pentru Guvern, deoarece era convins că cei din PNL se „vor duce cu căciula în mână”.

„A crezut că în PNL va izbucni un scandal. I-am spus lui Ponta că dacă Băsescu nu a reuşit să mă dea jos pe mine când am fost în opoziţie şi pe Tăriceanu când era la putere nu va reuşi nici el acum. Aceşti oameni nu au ruşine, obraz, memorie, că de aia noi suntem partid istoric, iar ei doar partid cu multe voturi”, a subliniat preşedintele PNL.

Liberalul a spus că dacă mai stăteau două luni la guvernare, social-democraţii luau totul de la PNL.

„Domnul Ponta, de la care speram să fie ponderatorul acestei lăcomii nesfârşite a PSD, se dovedeşte că a fost crescut la şcoala lăcomiei nesfârşite a PSD”, a declarat Antonescu.

Acesta l-a acuzat pe premierul Ponta că a încercat să mituiască PNL prin negocierile purtate cu fostul premier Călin Popescu Tăriceanu.

„Răspunsul pe care l-a dat PNL a fost unul copleşitor, distrugător pentru imaginea lui Victor Ponta pentru imaginea şi amintirea celui dintre noi care s-a pus în această poziţie”, a conchis liderul PNL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.