Acasă Politic Bucureşti: Crin Antonescu: Victor Ponta va fi premier cel mult până în...

Bucureşti: Crin Antonescu: Victor Ponta va fi premier cel mult până în toamnă

DISTRIBUIȚI

126323 – 23022014 Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis lui Victor Ponta, că, „mai devreme sau mai târziu, Klaus Iohannis va ajunge premier, iar Ponta poate să se menţină la putere cel mult până în toamnă”.Întrebat, la Pro Tv, dacă îl vede ca viitor premier pe Klaus Iohannis, Crin Antonescu a ţinut să îi transmită un “mesaj foarte simplu” lui Victor Ponta.

“Nu numai că-l văd, dar uite aşa, din emisiunea asta de aici, îi şi transmit domnului Ponta un mesaj foarte simplu: să accepte ceea ce e dreptul nostru şi ceea ce-i spre binele domniei sale, să-l aibă pe dl Klaus Iohannis vicepremier decât, mai devreme sau mai târziu, Klaus Iohannis să devină premier. Evident, în locul domniei sale. Pentru că domnul Ponta face acum o alegere nu pentru o săptămână, pentru două, pentru trei. Domnul Ponta poate cel mult să se menţină la putere până în toamnă – în cel mai bun caz pentru domnia sa – dar în condiţiile în care a rupt USL, n-are cum să mai imagineze că poate rămâne premier după toamnă, decât cu un preşedinte pe care-l pune domnia sa”, i-a transmis Antonescu lui Ponta.

Întrebat dacă mai are încredere în Victor Ponta, Crin Antonescu a răspuns tranşant, confirmând această reținere.

“Dacă Uniunea nu va rezista, dacă finalul ei se va petrece din nefericire, asta nu se va petrece pentru că am eu mai multă încredere în Victor Ponta sau invers”, a completat Antonescu.

După evaluarea făcută în interiorul PNL, asumată şi de Crin Antonescu, “opţiunea de a pune capăt USL” a fost o decizie a lui Victor Ponta şi PSD.

“PSD-ul pune capăt astăzi USL-ului, o dată pentru că nu vrea un om ca Iohannis în Guvern, în al doilea rând pentru că trebuie să-i rămână timp să pornească o campanie pentru un candidat”, a declarant liderul PNL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.