Acasă Politic Bucureşti: Doi deputaţi PNL îl urmează pe Călin Popescu Tăriceanu

Bucureşti: Doi deputaţi PNL îl urmează pe Călin Popescu Tăriceanu

DISTRIBUIȚI

126466 – 27022014 Deputatul PNL de Buzău Titi Holban a declarat, joi, că va demisiona din partid şi îl va urma pe Călin Popescu Tăriceanu în Partidul Reformator Liberal, el susţinând că la formaţiunea fostului premier vor trece şi alţi liberali care au crezut în proiectul USL.

Deputatul PNL de Buzău Titi Holban, aflat la cel de-al doilea mandat de parlamentar, a declarat că este nemulţumit de ieşirea liberalilor de la guvernare.

„Am avut un proiect cu USL și consider că trebuia să meargă înainte. Nu văd oportună ieșirea de la guvernare și cum a procedat domnul Antonescu. După părerea mea, mulți îl vor urma pe domnul Tăriceanu. Este vorba despre cei care au crezut în acest proiect și care mai cred, iar printre ei mă număr și eu. Nu pot să spun cine mai pleacă cu domnul Tăriceanu, însă părerile sunt împărțite”, a declarant deputatul Titi Holban.

Şi vicepreședintele PNL, deputatul Radu Stroe, fost ministru de Interne, a anunțat, joi, că va părăsi partidul liberalilor pentru a i se alătura inițiativei fostului premier Călin Popescu Tăriceanu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.